wekelijks

VINYASA FLOW                                                                                                                                   

Donderdag

20u00 – 21u00

Zondag

 11u00– 12u15

Inschrijven via deze link: : http://www.supersaas.nl/schedule/YOGA_@_Treck/Yoga_@_TRECK

 

CHI NENG QIGONG                                                                                                                                

Woensdag

18u30 – 20u00

Vrijdag

 9u30– 11u00

Inschrijven kan via mail: ingebaecke@skynet.be

 

 

op aanvraag

Cocktail-workshop: ZONDER ZESTE; mooie cocktails voor lekkere mensen


Beleef een memorabele tijd met vrienden!

We nemen jullie mee op trip doorheen de geschiedenis van de cocktail. Een verhaal met een glansrol voor de bartender, omringd door gelukkige drinkers. Verwacht je aan een kroniek van straffe annekdotes, onverhoopte wendingen, fijne weetjes en uiteraard, de nodige black outs…

Ondertussen bereiden we samen enkele iconische cocktails met hier en daar een verrassende twist. We verkennen de wondere wereld van het mixen en matchen van smaken, aroma’s en garnituren en leven ons uit bij de presentatie. Kortom, Je vertrekt niet zonder een verse lading ideeën, technieken en goeie goesting om thuis verder te experimenteren.

 

Recept:  Shake 60 ml leute, 30 ml kennis & 30 ml passie 

Deelnemers: 5 - 15 personen

Prijs per persoon: 30 euro

Duur: 2 uur

 

Interesse? Had je graag meer informatie? Mail naar mandus@fromscratch.be

                                                           

Theater - workshop, Pieter Beck


 

Improvisatietheater (min. 2,5 uur)

Spelen & plezier hebben! Samenwerking! Verbaal & non-verbaal! Improvisatietheater is superplezant om te doen. Samen spelen is efficiënt en dynamisch. Als kind speelden we dat het een lieve lust was. Het spelen was het gemakkelijkste dat er bestond. Als volwassen mensen vergeten we al eens dat dit gemakkelijk is. In deze sessie besmetten we elkaar binnen de kortste keren met spelplezier.

Naargelang de wens kan een bepaald thema aangehaald worden. Echter als het bij pure fun mag blijven, ook goed!

Flirten (min. 3 uur)

Flirten met anderen, flirten met jezelf…flirten! Deze workshop is een leuke manier om andere mensen te ontmoeten. Technieken vanuit het improvisatietheater zijn daarvoor een ideale manier. Je geeft in de tussentijd je flirt- , je date- en contactvaardigheden een extra boost! "Ik kan al flirten” is de meest gegeven reactie. En dat is ook zo. Iedereen flirt en kan flirten. Flirten is een spel en kan je beter onder de knie krijgen door regelmatig te doen. We doen de hele dag niets anders op het werk, op straat, aan de bar, tijdens een feestje,… Deze workshop bekijkt alle stappen vanaf het eerste (oog)contact en de openingszin tot speelse gesprekken voeren. Echter ook het omgaan met grenzen en deze respecteren.

Meespeeltoneel voor kinderen (min. 1 uur)

Elk optreden start met een samen-momentje. Even keihard spelen, voordat de spelers mee komen spelen. Daarna is het kijken, lachen, roepen waarover het moet gaan,…  en meedoen. Bij FUS! Meespeeltoneel zul je ongelooflijk veel goesting krijgen om mee te doen en meedoen. Je wordt wel niet verplicht uiteraard. Dat kan om dat FUS! lui is, extreem lui. Ze leren geen teksten uit het hoofd, maar verzinnen alles, zoals een verhaal, een smoel en een bijpassende stem. En daarvoor hebben we jou nodig. Om te zeggen (of ROEPEN!) wat er moet gebeuren. Klein mannen en klein vrouwen mogen zelfs op hun stoelen staan (als ze daar zin in hebben) en kunnen (als ze daar zin in hebben) meespelen. Wat wel al 100 % zeker is: niets zal gaan zoals het moet.

Interesse? Had je graag meer informatie? Mail naar info@pieterbeck.com