BOEK NU
SLEEP DRINK SOCIAL FAQ CONTACT

VERHUURREGLEMENT VOLKSWAGEN

Huurvoorwaarden :

Deze overeenkomst is bindend voor de huurder en diegenen die hem vertegenwoordigen. De huurder heeft niet het recht dit contract geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden. Diegene die het contract tekent is altijd verantwoordelijk voor de wagen en alles wat in deze overeenkomst staat vermeld. Het in gebruik nemen van de wagen impliceert de aanvaarding zonder voorbehoud van onze volledige huurvoorwaarden. Deze overeenkomst is tevens van toepassing in geval van sponsoring of het gratis ter beschikking stellen van een motorhome.

Rijbewijs en identiteitskaart :

De huurder moet een geldig rijbewijs (minimum B) en identiteitskaart kunnen voorleggen. De verhuurder heeft het recht om hiervan een kopie te vragen aan de huurder.

Prijzen:

De reservatie is pas definitief na ontvangst van 50% van de huursom. Bij gebrek hiervan heeft de verhuurder het recht de gereserveerde periode opnieuw te verhuren zonder dat dit enig recht geeft op de teruggave van het betaalde voorschot aan de huurder. De verhuurder behoudt zich het recht voor eventuele optelfouten om de huurovereenkomst naar juistheid te corrigeren.

Onze prijzen zijn inclusief BTW, omniumverzekering met reisbijstand met een vrijstelling van 1.050 euro (vrijstelling per schadegeval), verbruik van gas. Dieselverbruik is ten laste van de huurder, oplevering met volle dieseltank en terug binnenleveren met volle dieseltank. Eventueel verschil is ten laste van de huurder. Bij reservering wordt een voorschot van 50% van de huurprijs gevraagd. Het saldo kan voor vertrek betaald worden.

Annulatieverzekering kan bekomen worden op aanvraag via Ruwelka.

Verhuurtermijn:

Dag: afhaling vanaf 10u00, terug voor 9u.

Midweek: afhaling maandag vanaf 10u00. Terug vrijdag voor 15u00.

Weekverhuur: afhaling vrijdag tussen 16u00 en 20u00. Terug vrijdag vóór 15u00.

Weekendverhuur: Van vrijdagavond 16u tot maandagmorgen 10u00.

Lang weekendverhuur: Van vrijdagavond 16u tot dinsdagmorgen 10u00 of van donderdagavond 16u tot maandagmorgen 10u00.

Uren te laat worden aan 50 € per uur aangerekend. Inbegrepen maximum 250 km per dag.

Extra kilometers aan € 0,30 / km, BTW Inclusief.

Voorwaarden voor extra lange periodes of andere huurperiodes zijn onderling overeen te komen. Winterverhuur mogelijk, uitgezonderd skivakanties.

Prijs:

Dag: 110 euro

Midweek: 450 euro

Weekverhuur: 630 euro

Weekendverhuur: 270 euro

Lang weekendverhuur: 360 euro


Uitrusting:

Volgens inventaris omvat de uitrusting een uittrekbaar luifel, een aansluitsnoer voor 220v elektriciteit, kookpotten en eet gerief, gas. De camper is voorzien van een anti-diefstal-systeem met stroomonderbreker. Alle uitvoeringen zijn aangepast voor rijbewijs B.

Wat niet wordt toegelaten:

Bijkomende toestellen als bv. frietketel, microwave, enz… zijn niet toegelaten. Roken in de motorhome, ook in de bestuurderscabine is niet toegelaten. Huisdieren zijn niet toegelaten.

Voorwaarden:

Onze verhuurvoorwaarden gelden enkel voor Europese bestemmingen. Andere landen toegelaten na onderlinge afspraak. Na goedkeuring zal U hiervan een schriftelijke toestemming ontvangen. Eventuele problemen of schade onderweg dienen onmiddellijk telefonisch aan ons te worden gemeld, zodat wij vòòr aankomst de nodige maatregelen kunnen treffen. Oplevering door ons gebeurt in propere, correcte en volledige toestand. De huurder brengt de camper ook in dezelfde conditie terug. Eventuele nog aanwezige defecten worden door U bij vertrek gemeld. Eventuele schade reparaties, ontbrekende stukken vervangen of noodzakelijke reiniging gebeuren op kosten van de huurder. Ijskast enz… zijn leeg en gereinigd.

Voor beschikbaarheid kijk je hier of je mag ons ook altijd een mailtje sturen!

Boek hier

Een shotje geluk nodig?

Een schop onder je kont om vrienden te maken?

Of zoek je een caravan?

BOEK HIER

CONTACT

Groendreef 51

9000 Gent

CHECK IN

Vanaf 15u00 - 22u00

CHECK OUT

Voor 12u

BAR

Zaterdag - donderdag

8u00 - 12u00 & 15u00 - 22u00

Vrijdag

8u00 - 12u00 & 15u00 - 1u00