Elke maand de FUS! Improv Night met volgende twee shows: The Ripple Effect en Kleine Ergernissen.

The Ripple Effect is terugspeeltheater op basis van jullie verhalen. Acteurs en muzikanten zetten met humor, gevoel en fantasie een thema in een ander licht. We bevragen, prikkelen en maken voelbaar wat er leeft onder het publiek. Elke show is uniek, dus je hebt maar één kans om ze te beleven!

Kleine ergernissen is een emotioneel instabiele comedyshow. De show gaat over kleine ergernissen van de kleine mens in het normale leven. Kom mee leven in deze geïmproviseerde, emotionele en jazzy rollercoaster. (Dit format werd bedacht door en geadopteerd/geadapteerd van de Zweed Anders Fors van het Göteborgs improvisationsteater (Gbgimpro.se) - www.gbgimpro.se/events/big-issues/)

Inkom - 5 euro.

Reservatielink - https://goo.gl/forms/tqQY70IgSaTNeFq32

- - - - - 
Elke maand FUS! Improv Night in Treckhaak :
zat. 18 februari om 20 uur
zat. 18 maart om 20 uur
zat. 29 april om 20 uur
zat. 13 mei om 20 uur